Office Building: Administration Office Building of Thai Oil

Office Building: Administration Office Building of Thai Oil

In competing with several other design firms, Metric’s proposed planning and design was selected by the Thaioil selection committee. The office, with related facilities, was designed to replace the existing one. Situated on a 15-rai plot within the area of Thaioil refinery complex, the project comprised two-story office building and canteen having a total floor area of more than 6,000 sq.m., interior roadways and parking area for 220 cars, landscaping. Metric also designed water supply and sanitary system, electrical system, telephone, HVAC, and firefighting and protection system.

เราใช้คุกกี้เพื่อพัฒนาประสิทธิภาพ และประสบการณ์ที่ดีในการใช้เว็บไซต์ของคุณ คุณสามารถศึกษารายละเอียดได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว และสามารถจัดการความเป็นส่วนตัวเองได้ของคุณได้เองโดยคลิกที่ ตั้งค่า

Privacy Preferences

คุณสามารถเลือกการตั้งค่าคุกกี้โดยเปิด/ปิด คุกกี้ในแต่ละประเภทได้ตามความต้องการ ยกเว้น คุกกี้ที่จำเป็น

Allow All
Manage Consent Preferences
  • Always Active

Save
en_USEnglish